Over Green Make Over

In de Green Make Over TV serie ga ik in 12 afleveringen in diverse gemeentes bij mensen thuis langs om te horen en zien hoe zij in hun eigen leefomgeving inspelen op het veranderende klimaat en alles wat er nu op hen afkomt.

Want er speelt nogal wat! Sommige wijken gaan van het gas af, sommige wijken hebben enorme wateroverlast bij de hevigere regenbuien, andere wijken hebben juist weer enorme last van hittestress. En bijna allemaal kampen we met stijgende kosten voor het energieverbruik omdat energie schaarser wordt.

Ook wil ik helpen. Ik wil enkele gezinnen in deze wijken blij gaan maken met een Green Make Over. Zij krijgen van mijn Green Make Over team diverse ‘groene’ tools om in en om hun woning om optimaal de toekomst in te gaan.

Doel is om uiteindelijk de nodige besparingen voor het gezin te kunnen realiseren én tegelijkertijd winst qua wooncomfort, klimaat en toekomstbestendigheid van het huis te boeken.

Kortom, het gezin gaat er op vooruit maar ook hun leefomgeving en de toekomstige generaties.

De Green Make Over doen we op 1 dag! Dus passen alleen de groene Quick Wins toe! In elke aflevering passeren weer veel nieuwe slimme oplossingen de revue.