Over Green Make Over

In de Green Make Over TV serie gaan Gwen, Bas en Dennis  in diverse gemeentes bij mensen thuis langs om te horen en zien hoe zij in hun eigen leefomgeving inspelen op het veranderende klimaat en welke hulp zij nog kunnen gebruiken bij energiebesparing.

Minder energieverbruik betekent minder kosten maar is ook nog beter voor het milieu.. En zeker in deze tijd is elke euro winst meegenomen! En er speelt nogal wat. Sommige wijken gaan van het gas af, sommige wijken hebben enorme wateroverlast bij de hevigere regenbuien, andere wijken hebben juist weer enorme last van hittestress.

Doel is om uiteindelijk de nodige besparingen te kunnen realiseren én tegelijkertijd winst qua wooncomfort, klimaat en toekomstbestendigheid te boeken.

Kortom, niet alleen de mensen die een Green Make Over krijgen gaan erop vooruit maar ook hun leefomgeving en de toekomstige generaties.

In elke aflevering passeren veel nieuwe slimme oplossingen de revue. Het is aan jou om te kiezen wat bij jou past. En… vergeet niet… gedrag is de belangrijkste succesfactor!