Over Green Make Over

In de Green Make Over TV serie ga ik in 12 afleveringen in diverse gemeentes bij mensen thuis langs om te horen en zien hoe zij in hun eigen leefomgeving inspelen op het veranderende klimaat en welke hulp zij nog kunnen gebruiken bij energiebesparing.

Minder energieverbruik is niet alleen goed voor het milieu maar betekent vaak ook minder kosten. En zeker in deze tijd is elke euro winst meegenomen! En er speelt nogal wat. Sommige wijken gaan van het gas af, sommige wijken hebben enorme wateroverlast bij de hevigere regenbuien, andere wijken hebben juist weer enorme last van hittestress.

Kortom, ik wil helpen. Ik wil enkele gezinnen in deze wijken blij gaan maken met een Green Make Over. Zij krijgen van mijn Green Make Over team diverse ‘groene’ tips en tools om in en om hun woning om optimaal de toekomst in te gaan.

Doel is om uiteindelijk de nodige besparingen voor het gezin te kunnen realiseren én tegelijkertijd winst qua wooncomfort, klimaat en toekomstbestendigheid van het huis te boeken.

Kortom, het gezin gaat er op vooruit maar ook hun leefomgeving en de toekomstige generaties.

De Green Make Over doen we op 1 dag! Dus passen alleen de groene Quick Wins toe! In elke aflevering passeren weer veel nieuwe slimme oplossingen de revue.