Green Make Over vindt je privacy belangrijk. Je persoonsgegevens worden daarom zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Wij houden ons bij het verwerken van persoonsgegevens aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (hierna: “AVG”) en overige privacywetgeving.

In deze Privacy- en Cookieverklaring (“Verklaring”) informeren wij je welke gegevens JansenJager (“JansenJager” of “wij”) verzamelen via onze website www.greenmakeover.nl(“Website”), waarom wij dat doen en wat wij ermee doen. In deze Verklaring vind je ook informatie over welke keuzes je hebt met betrekking tot jouw persoonsgegevens. Wij raden je aan deze Verklaring zorgvuldig door te lezen. Mocht je hier vragen over hebben, laat het ons dan weten via info@greenmakeover.nl

1.         Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens?

JansenJager, Beeldmakers  is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens via de Website.

2.         Welke persoonsgegevens verzamelt JansenJager?

JansenJager vraagt je bepaalde persoonsgegevens te delen om je de dienst(en) te kunnen leveren waar je ons om verzoekt. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je je aanmeldt voor het door JansenJager geproduceerde televisieprogramma The Green Makeover (“het Programma”), je je aanmeldt voor de door ons georganiseerde evenementen of gebruik maakt van onze website. Je kunt zelf beslissen of je de gevraagde gegevens wil verstrekken. Wanneer je echter gegevens die noodzakelijk zijn om de dienst(en) te kunnen leveren echter niet verstrekt, kan het zijn dat je niet van deze dienst(en) gebruik kunt maken. De persoonsgegevens die wij kunnen vragen zijn:

  • NAW gegevens: naam, adres en woonplaats;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Informatie over partner en/of kinderen;
  • Informatie over je woning;
  • Foto’s;
  • Overige persoonsgegevens die je verstrekt voor jouw aanmelding voor het Programma en/of evenementen;
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze Website;
  • Motivatie om deel te nemen aan het Programma;
  • Betalings- of creditcard gegevens.

Wanneer je onze Website bezoekt worden er automatisch gegevens verzameld en met ons gedeeld. Meer informatie hierover vind je onder 9. Cookiesin deze Verklaring.

3.         Waarvoor gebruiken wij de door ons verzamelde persoonsgegevens?

Wij gebruiken de persoonsgegevens die wij via onze Website verzamelen als volgt:

  • Om je de dienst(en) te kunnen leveren waar je ons om heeft verzocht;

Zoals het afhandelen van een betaling, het verzenden van onze updates. Als je je hebt aangemeld voor het Programma zullen we jouw gegevens gebruiken om je aanmelding te verwerken, (eventueel met derden) te beoordelen en je op de hoogte te houden over je aanmelding en de beoordeling daarvan. Als je daadwerkelijk deelneemt aan het Programma, gebruiken we je persoonsgegevens voor de productie, uitzending en/of exploitatie van het Programma. Als je je hebt aangemeld voor het evenement, gebruiken we jouw gegevens om je aanmelding te verwerken, toegang te verlenen tot het evenement en je op de hoogte te houden over het evenement.

  • Om je updates te sturen over het Programma en de evenementen:

Wij vragen je om toestemming om je updates te sturen over het Programma en de evenementen. Indien je deze berichten niet langer wenst te ontvangen kun je je daarvoor afmelden door middel van de uitschrijflink de update e-mail.

  • Om onze dienstverlening en website te verbeteren en te onderhouden;

Wij kunnen de gegevens over jouw gebruik van onze diensten en website gebruiken om jouw gebruikservaring te verbeteren en om ons te helpen technische en onderhoudsproblemen vast te stellen en onze website te beheren.

  • Voor algemene onderzoeks- en analytische doeleinden.

Wij gebruiken gegevens over hoe onze bezoekers en gebruikers onze website en diensten gebruiken om het gedrag en de voorkeuren van bezoekers beter te begrijpen.

4.         Hoe lang bewaren wij jouw gegevens?

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het behalen van de doeleinden waarvoor de gegevens worden verzameld dan wel op grond van wet- en regelgeving is vereist.

5.         Delen van persoonsgegevens

Wij kunnen jouw persoonsgegevens delen met derden zoals klanten, opdrachtgevers en partners van JansenJager, sponsoren van het Programma en/of de omroep van het Programma. Zij mogen dit o.a. gebruiken voor nader klantonderzoek/delen van de informatie en/of een commercieel aanbod. De data wordt na akkoord rechtstreeks door het systeem geautomatiseerd en beveiligd doorgestuurd aan deze sponsoren, partners, klanten en/of opdrachtgevers waar wij dat mee hebben afgesproken.

Wij kunnen jouw persoonsgegevens delen met dienstverleners die persoonsgegevens verwerken namens ons, bijvoorbeeld ten behoeve van onze hosting, beheer en onderhoud van onze systemen. Met deze dienstverleners gaan wij overeenkomsten aan die hen verplichten jouw privacy te waarborgen en passende technische en organisatorische maatregelen te nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen.

Wij kunnen jouw persoonsgegevens daarnaast delen met andere derden indien (a) dit noodzakelijk is om te voldoen aan een verzoek van de overheid, een gerechtelijk bevel of het toepasselijk recht, (b) onderzoeken, voorkomen of beëindigen van illegale activiteiten, vermoede fraude en schendingen van de voorwaarden van onze Website en (c) om onszelf te verdedigen tegen claims van derden.

6.         Internationale doorgifte van jouw persoonsgegevens

Wij kunnen de persoonsgegevens die wij via onze Website verzamelen doorgeven aan ontvangers in andere landen dan die waar de gegevens oorspronkelijk zijn verzameld. Het is mogelijk dat die landen niet hetzelfde passende beschermingsniveau bieden als het land waar je jouw persoonsgegevens aanvankelijk verstrekt hebt. Wanneer wij jouw persoonsgegevens doorgeven naar landen buiten de EU, zullen wij deze gegevens beschermen zoals beschreven in deze Verklaring en in overeenstemming met het toepasselijk recht. Wij gebruiken verschillende maatregelen om ervoor te zorgen dat uw, naar dergelijke landen doorgestuurde, persoonsgegevens voldoende beschermd worden in overeenstemming met de regelgeving op het gebied van gegevensbescherming.

7.         Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen getroffen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of misbruik.

 

8.         Rechten

Je hebt het recht om te verzoeken om: (i) toegang tot jouw persoonsgegevens; (ii) een elektronische kopie van jouw persoonsgegevens, (iii) correctie van jouw persoonsgegevens indien deze incompleet of onjuist zijn en/of (iv) wissen of beperken van de verwerking van jouw persoonsgegevens onder bepaalde omstandigheden als voorzien door het toepasselijk recht. Wanneer wij jouw toestemming hebben verkregen voor de verwerking van jouw persoonsgegevens heb je te allen tijde het recht om jouw toestemming in te trekken voor zover dit niet in strijd is met overige wetgeving of dit niet de fundamentele rechten van JansenJager schendt, zoals het recht op uitings- en informatievrijheid (waaronder artistieke en journalistieke vrijheid). De door jou ondertekende deelnemersovereenkomst of quitclaim ten aanzien van jouw deelname aan het Programma is in beginsel uitgesloten van het recht op intrekking van toestemming.

Indien wij niet verantwoordelijk zijn voor de verwerking van jouw persoonsgegevens zenden wij jouw verzoek onverwijld door aan de betreffende verantwoordelijke die jouw verzoek zal afhandelen. Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens kun je een klacht indienen over de omgang met jouw persoonsgegevens. Als je een kopie van jouw persoonsgegevens wilt aanvragen of een van jouw andere rechten wenst uit te oefenen neem dan contact met ons op via e-mail.

9.         Cookies

Wij verzamelen ook bepaalde gegevens door gebruik te maken van cookies wanneer je onze Website bezoekt. Cookies zijn kleine bestanden die op de harde schijf van jouw computer of mobiele apparaat worden geplaatst wanneer je bepaalde websites bezoekt. Je hebt zeggenschap over cookies en kunt het gebruik van cookies te allen tijde weigeren door de instellingen in jouw browser aan te passen. De meeste browsers zullen je mededelen hoe je nieuwe cookies kunt weigeren, hoe je een melding kunt krijgen wanneer je nieuwe cookies ontvangt, en hoe je bestaande cookies kunt uitschakelen. Wij maken je er echter op attent dat het mogelijk is dat je, door cookies te weigeren of te verwijderen, geen of niet volledig gebruik kunt maken van de functionaliteiten van de Website.

Wij gebruiken de volgende typen cookies op onze website:

Functionele cookies
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteit van de website. Deze cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat gebruikersinstellingen en gebruikersvoorkeuren worden onthouden. Wij gebruiken functionele cookies voor:

  • het onthouden en verzamelen van informatie die je invult op de verschillende pagina’s, zodat je niet steeds al je gegevens opnieuw hoeft in te vullen;
  • het doorgeven van informatie van de ene pagina aan de volgende pagina, bijvoorbeeld als er een lange enquête wordt ingevuld of als je veel gegevens moet invullen bij een online bestelling;
  • het onthouden wat je in je winkelwagentje doet;
  • het opslaan van voorkeuren, zoals de taal, locatie, het gewenste aantal te tonen zoekresultaten, etc.;
  • het opslaan van instellingen voor een optimale videoweergave, zoals de gewenste buffergrootte en de resolutiegegevens van je scherm;
  • het uitlezen van je browserinstellingen om onze Website optimaal op je beeldscherm te kunnen weergeven;
  • het mogelijk maken om te reageren op onze Website;
  • het mogelijk te maken om betalingen te verrichten.

Analytische cookies
Met behulp van analytische cookies verzamelen wij geaggregeerde gegevens over het gebruik van onze website om de functionaliteiten van onze website te verbeteren. Deze cookies maken het ook mogelijk om de door jou geselecteerde websitevoorkeuren te onthouden. Wij gebruiken analytische cookies om:

  • je bezochte pagina’s en genomen interactie bij te houden;
  • je locatie en regio bij te houden op basis van jouw IP-adres;
  • de tijd bij te houden die op iedere pagian van de Website wordt doorgebracht;
  • de datakwaliteit van de statistische functies te verhogen.

Social media cookies

Voor gebruikers van sociale netwerken die zijn ingelogd is het mogelijk is sommige inhoud van onze website direct te delen op die sites. Voor de cookies die de sociale netwerken plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven; zie de links hieronder. Let op dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen. JansenJager heeft daar geen invloed op.

  • Facebook (https://www.facebook.com/policies/cookies/)
  • Google / Youtube (https://policies.google.com/privacy?hl=nl)
  • Twitter (https://twitter.com/en/privacy)
  • Instagram (https://help.instagram.com/1896641480634370?ref=ig)

Advertentie cookies

Deze cookies maken het mogelijk jou relevante advertenties te kunnen tonen op websites van derden. Deze cookies verzamelen mogelijk gegevens buiten onze website. Door deze te accepteren ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Daarnaast maken cookies het mogelijk dat er kan worden bijgehouden welke advertenties je al hebt gezien om zo te voorkomen dat je dezelfde advertenties te zien krijgt en er kan worden bijgehouden hoeveel unieke bezoekers naar een advertentie kijken en/of op de advertentie klikken.

De cookie-instellingen voor deze website zijn te allen tijde naar je persoonlijke voorkeur te wijzigen. De pagina waarop je deze instellingen kunt wijzigen is te bereiken via deze link.

10.       Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om deze Verklaring van tijd tot tijd te wijzigen. De meest recente versie van deze Verklaring publiceren wij op onze website. Deze Verklaring is voor het laatst gewijzigd in april 2019. Wij adviseren je de Website regelmatig te raadplegen om te kijken wat de laatste versie is.

 

U wilt dat wij uw data verwijderen?

Klik dan op deze link en volg de stappen. Uw data zal automatisch verwijderd worden

 

Klik hier om het Privacy Beleid te accepteren: