GREEN MAKE OVER TEAM

Het Green Make Over Team

De Green Make Over Isolatie Expert 
Ton Willemsen — TONZON:
“Ons doel is ieder gezin comfortabel, gezond en energiezuinig te laten wonen op een mens- en milieuvriendelijke manier tegen zo laag mogelijke kosten.”

De Green Make Over Energie Expert
Roy Huismans — Eneco:
“Heel Nederland schakelt om naar duurzame energie. En niet alleen mensen met een eigen huis of een dikke portemonnee, maar vooral ook mensen zoals jij en ik. Iedereen kan meedoen en met slimme energie oplossingen geld besparen. Ik help je daar graag bij.”

De Green Make Over Buitenruimte Expert
Bram Engberts — Engberts hoveniers:
“Mijn passie voor een groene leefomgeving gebruik ik om anderen te enthousiasmeren en door te streven naar een leefomgeving waar je echt gelukkig van wordt, groen dus!”

Green Make Over Jeugdvlogger
Ruby Bijlstra
“Ik wil graag mijn generatie betrekken bij een groener leven, omdat wij later op deze aarde moeten leven. En ik liever niet in een woestijn wil wonen.”

De Green Make Over LED expert,
Bas Lathouwers — Xtra warm led:
“Prachtig om elke keer weer te zien hoe we met LED niet alleen gigantisch besparen op energie, maar ook ruimtes extra sfeervol maken. Je kunt zo ontzettend veel met verlichting!”

Green Make Over Voedingsexpert
Karin Baank — Puur koken met passie
“Ik wil mensen bewust maken wat een cadeau het voor je lichaam, geest en milieu is om duurzame gebalanceerde voeding te gebruiken. Een genot voor het oog, je smaakpapillen en een verademing voor je lichaam.”

Green Make Over Slow Fashion Expert
Helene Oudman — IKIGAI-Labels
“Ik wil de gezinnen meegeven wat kleding voor positiefs kan betekenen, voor de planeet, de maker en jezelf. Het geeft een rijk en bijzonder gevoel. Slow fashion is uniek, tijdloos en gemaakt door liefdevol vakmanschap, zonder uitputting van onze planeet.”

Catherina Giskes: Leemstuc Expert

Green Make Over Presentatrice
Gwen Jansen – Impactainment BV
“Als je eenmaal comfort gewend bent in je huis, dan wil je daar echt niet op inleveren. Maar het mooie is dat er juist heel veel dingen zijn om geld te besparen waarbij je zelfs nog lekkerder kan leven thuis. Je moet het alleen wel ff weten”