FEESTELIJKE LANCERING GREEN MAKE OVER SEIZOEN #2

Zaterdag 3 October 2020

@ De Smulhoeve
Van Haestrechtstraat 15/B, 5171 RB Kaatsheuvel

www.desmulhoeve.nl

Hierbij nodigen we je van harte uit voor de feestelijke 1,5 meter kick off van seizoen 2  van het woon- en lifestyle tv programma ‘Green Make Over’. We zijn te gast op de gezellige, groene Smulhoeve gelegen naast het uitgestrekt natuurgebied Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen in Noord-Brabant!

SEIZOEN #2

De voorbereidingen en filmopnames zijn in volle gang en binnenkort is het weer zover. Vanaf 18 oktober is weer elke zondag om 16 uur het woon- en lifestyleprogramma Green Make Over te zien op de Nederlandse buis (SBS6). Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee! Seizoen #2 is vooral mogelijk geworden door het vertrouwen en de steun van De Consumentenbond, 12 gemeentes, Milieu Centraal en TonZon. En vergeet de inzet van onze gedreven experts en de gezinnen niet! Echt bijzonder hoe we samen steeds weer zulke bijzondere Green Make Overs weten te realiseren. Op en top groene inspiratie voor het grote publiek.

Alle reden om hier even bij stil te staan en dit nieuwe seizoen feestelijk in te luiden. En dankzij de support van De Smulhoeve en Farmcamps  is dit event ook echt mogelijk geworden. We mogen je namelijk op 3 oktober op de prachtige, ruime, groene Smulhoeve uitnodigen. Samen met alle gezinnen uit seizoen #1 en #2, de cast, crew, Raad van Inspiratie, gemeentes, beleidsmakers, partners, supporters en fans kunnen we corona proof in de open lucht gaan genieten van een mooi programma.  Kinderen zijn ook heel welkom. Wees er wel snel bij en aanmelden is van belang. Maximaal 150 gasten kunnen worden toegelaten. Mocht je klachten hebben die ook maar enigszins kunnen duiden op Corona, dan verzoeken we je met klem niet te komen.

PROGRAMMA KICK OFF

We hebben een afwisselend, relaxed programma samengesteld waarbij we onder meer kunnen gaan genieten van de EXCLUSIEVE PREVIEW van een aantal nieuwe afleveringen op groot scherm in de buitenlucht! Ook presenteren we het vaste Green Make Over Expertteam van seizoen #2, de Raad van Inspiratie en….de rest verklappen we nog niet!

Verder kan je rekenen op een bijzonder mooie ambiance, sfeervolle (led)lichtjes, projectie en fijne gasten. Wij verzorgen lekkere pizza’s en overheerlijk Boerderijs toe. Mocht je geen pizza’s lusten of liever iets anders eten, voel je vrij je eigen hapjes mee te nemen! Voor limonade, fris, bier en wijn wordt gezorgd.

13:00-16:00 dagprogramma voor daggasten [voetbal en/of paardrijden en/of chillen voor zowel volwassenen en kinderen]

17:00-18:30  tijd voor pizza en boerderijs

18:30 ontvangst avondgasten

19:00-22:00 avondprogramma

22:00 -24:00 borrel met live muziek

OVERNACHTEN OP DE GLAMPING
Voor de  hoofdpartners, vaste Green Make Over Cast, vaste Crewleden van het eerste uur en leden van de Raad van Inspiratie is overnachting in een glamping tent (incl. goed bed, bedlinnen, verwarming en eigen sanitair) mogelijk van vrijdagmiddag tot en met zondagochtend! In totaal zijn er 17 tenten  en 119 slaapplekken te verdelen. Graag horen we van je of je daar gebruik van wil maken dan gaan wij kijken wat we kunnen regelen..

AANMELDEN VOOR 21 SEPTEMBER

HEEL GRAAG TOT 3 OKTOBER!

 


Grote dank gaat uit naar De Smulhoeve & FarmCamps voor het mogelijk maken van deze avond!

Green Make Over seizoen #2 wordt mede mogelijk gemaakt door De Consumentenbond, TonZon en Milieu Centraal.


Mocht je je al aangemeld hebben en helaas verhinderd zijn, dan kan je je hier afmelden:


AANMELDEN [uiterlijk 16 september]