AANMELDEN TV PROGRAMMA 'GREEN MAKE OVER'

Jaaaa!! We zijn weer op zoek naar mensen met een bijzondere hulpvraag als het gaat om een groener en energiezuiniger leven thuis. Op deze pagina kan je je dan ook aanmelden voor deelname aan het Green Make Over TV-Programma.
Vul aub alle velden zo correct mogelijk in en voeg zoveel mogelijk relevante foto’s/filmpjes en een motivatie met een DUIDELIJKE HULPVRAAG bij. Al deze gegevens zullen wij gebruiken ter beoordeling van je aanmelding.

Erg leuk dat je mee wil doen, wij zijn nog volop aan het kijken of we seizoen #2 überhaupt kunnen realiseren financieel maar zodra dat zeker is dan duiken we direct de selectie in van de aanmeldingen. Je krijgt hoe dan ook bericht van ons! Maar het kan dus nog wel even duren.

Als het allemaal doorgaat dan starten de uitzendingen in oktober weer en starten we in mei met de eerste opnames.

Het Green Make Over Team

We doen alleen dingen die op 1 dag te die zijn! Dan kan je namelijk echt al heel veel doen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het letterlijk aanbrengen van meer groen in en rond het huis, maar ook het plaatsen van meer energiezuinigere apparaten en verlichting, isolatie, slim hergebruik van spullen, een betere ventilatie en kieren worden gedicht. Maar…. er is nog veel en veel meer mogelijk! Ook heel veel winst is te boeken door dingen net even iets anders te doen.

En… 1 dag niet gelachen, een dag niet geleefd dus…Green Make Over is ook gewoon leuk om te kijken met veel gekkigheden en absurde dingen! Verwacht dus geen gelikt, strak gescript programma! Laat je verrassen!


Aanmeldformulier