AANMELDEN TV PROGRAMMA 'GREEN MAKE OVER'

Voor seizoen #3 (opnames in 2021, uitzendingen in 2022) zoeken we weer leuke mensen waar we een Green Make Over kunnen verzorgen.  Dus heb jij ook een bijzondere hulpvraag en uitdaging als het gaat om een groener en energiezuiniger leven thuis? Of op je werk of school of? En heb je een grote duurzame droomwens? Meld je dan snel aan op deze pagina en wie weet….
Vul aub alle velden zo correct mogelijk in en voeg zoveel mogelijk relevante foto’s/filmpjes en een motivatie met een DUIDELIJKE HULPVRAAG bij. Al deze gegevens zullen wij gebruiken ter beoordeling van je aanmelding. Let op: in seizoen #3 vragen we de bewoners ook om zelf de handen uit de mouwen te steken met onze hulp. Hoe meer resultaat er geboekt wordt, hoe groter de kans op het in vervulling laten gaan van de grote droomwens!

Het Green Make Over Team

We doen alleen dingen die op 1 dag te doen zijn! Dan kan je namelijk echt al heel veel doen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het letterlijk aanbrengen van meer groen in en rond het huis, maar ook het plaatsen van meer energiezuinigere apparaten en verlichting, isolatie, slim hergebruik van spullen, een betere ventilatie en kieren worden gedicht. Maar…. er is nog veel en veel meer mogelijk! Ook heel veel winst is te boeken door dingen net even iets anders te doen.

En… 1 dag niet gelachen, een dag niet geleefd dus…Green Make Over is ook gewoon leuk om te kijken met veel gekkigheden en absurde dingen! Verwacht dus geen gelikt, strak gescript programma! Laat je verrassen!

Aanmeldformulier